HAPPO KYPSENTÄÄ KYPSÄÄKIN KYPSEMMÄKSI

25 maalis
Äh, ärsyttävä kaksisisältöinen sanaleikki tuossa otsikossa!  En kuitenkaan raski ottaa sitä pois, joten jääköön siihen muitakin ärsyttämään. Ensinnäkin päätimme Tatun kanssa, että jatkossa MG-klubimme olkoon LUONNONTIETEELLIS-GASTRONOMINEN RUOKAKLUBI.  Sellainen se on varmaankin aina ollut, mutta nyt me hoksattiin se itsekin. Toisekseen, ... Read more »

Maaliskuun MG klubi Arvo Kokkosella

11 maalis
Viikon päästä maanantaina kokoonnumme MG klubiin Arvo Kokkoselle Vantaalle osoitteeseen Kuussillantie 16.  Siellä Jari Kokkonen on luvannut esitellä meille Arvo Kokkosen toimintaa, jonka jälkeen perehdymme katkarapujen maailmaan.  Aihe tarkentuu alkuviikosta, mutta tuoreuslupaus maistettavilla jo on! *************************************** Koska kokoonnumme vierailulla, laittakaa ... Read more »

ÄLKÄÄ USKOKO GURU-UKKOJA!

17 huhti
Tähän johtopäätökseen ainakin me päädyimme, kun kävimme huhtikuun MG klubissa testaamaan Modernist Cuisinen ja monen muun alan gurun pihvinpaistoväittämää. Sitä, että parempi pihvi tulee, kun sitä kääntelee kuumalla pannulla 15-30 sekunnin välein sen sijaan, että antaa vain paistua ensin yhdeltä ... Read more »

FLIIIP — FLAAAP VAI FLIP-FLAP-FLIP-FLAP-FLIP-FLAP…?

2 huhti
Tätä juttua on testattu jo monta kertaa maailmalla, mutta kyllä se vielä kertatestauksen kestää!  Varsinkin, kun yksimielisyyttä ei ole saavutettu ja lisäksi teoriapuolessa riittää mukavasti pohdittavaa niin kemian kuin termodynamiikankin kannalta.  Siispä tämä saa olla teemana myös huhtikuun MG klubissa: ... Read more »