DIFFUUSIOSTA JA NAKKILIEMESTÄ

23 syys
Ennen vanhaan, kun Wiljam Pyy oli työelämässä, Helsingin ravintolamaailmassa oli kuulemma tapana todeta että “HOK:ssa tehdään niin mautonta ruokaa, että siellä saadaan nakeistakin maku pois.” Wiljam Popi Pyy kertoi tämän syyskuun ensimmäisen luonnontieteellisen ruokaklubimme illan aluksi, kun kuuli Tatun ensimmäisestä ... Read more »

HAPPO KYPSENTÄÄ KYPSÄÄKIN KYPSEMMÄKSI

25 maalis
Äh, ärsyttävä kaksisisältöinen sanaleikki tuossa otsikossa!  En kuitenkaan raski ottaa sitä pois, joten jääköön siihen muitakin ärsyttämään. Ensinnäkin päätimme Tatun kanssa, että jatkossa MG-klubimme olkoon LUONNONTIETEELLIS-GASTRONOMINEN RUOKAKLUBI.  Sellainen se on varmaankin aina ollut, mutta nyt me hoksattiin se itsekin. Toisekseen, ... Read more »

Maaliskuun MG klubi Arvo Kokkosella

11 maalis
Viikon päästä maanantaina kokoonnumme MG klubiin Arvo Kokkoselle Vantaalle osoitteeseen Kuussillantie 16.  Siellä Jari Kokkonen on luvannut esitellä meille Arvo Kokkosen toimintaa, jonka jälkeen perehdymme katkarapujen maailmaan.  Aihe tarkentuu alkuviikosta, mutta tuoreuslupaus maistettavilla jo on! *************************************** Koska kokoonnumme vierailulla, laittakaa ... Read more »