Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

KEVÄÄN 2014 MG KLUBIT

Published On: 12.1.20141 CommentCategories: Yleinen

Kevän ensimmäinen MG klubi pidetään maanantaina 20.1.2014 klo 17-.  Se pidetään vielä Roihuvuoressa Prinsessantie 2:ssa. Aihe on vielä keskustelematta Tatun kanssa, mutta, jos minä saan päättää, teemaksi tulee perunamuusi.  Haluaisin käydä läpi teorian tästä Heston Blumenthalin perunamuusista.  Se olisi taas entsyymikemiaa.

Tammikuun jälkeen vierailemme kevään aikana eri paikoissa:

  • Helmikuussa Alkossa
  • Maaliskuun paikasta vielä keskustellaan
  • Huhtikuussa Sanoma Magazines:lla
  • Toukokuussa Unilever Food Solutions’n

Teemat suunnitellaan aina vierailupaikan kanssa yhdessä.  Siitä lisää myöhemmin.

Jaa kirjoitus:

One Comment

  1. Mikko Halsas 3.2.2014 at 14:02 - Reply

    Todella kiinnostava kevät tulossa.

Leave A Comment Peruuta vastaus

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?