Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

POHDITAAN NORJAN JA SUOMEN VÄLISTÄ MG YHTEISTYÖTÄ…

Published On: 5.6.20150 CommentsCategories: Juomat

Oluen merkeissä, tietty

… ensi keskiviikkona 10.6.2015 klo 18 Bryggeri-pubissa Sofiankadulla.  Vuoden ryhmässämme ollut Erik Fooladi Norjasta lähtee takaisin kotio ja Erikin kanssa ollaan juteltu josko voitais järjestää yhteisiä sessioita ensi syksynä Norjan ja SUomen välillä.  Tästä jutellaan samalla kun vietetään Erikin läksiäisiä.  Tervetuloa kaikki!

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?