Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Maaliskuun MG klubi Arvo Kokkosella

Nämä osterit olivat myynnissä Tsukijin kalatorilla Tokiossa muutama vuosi sitten. Maanantaina 19.3.2018 tutustutaan Arvo Kokkosen kalatukkuun.

Viikon päästä maanantaina kokoonnumme MG klubiin Arvo Kokkoselle Vantaalle osoitteeseen Kuussillantie 16.  Siellä Jari Kokkonen on luvannut esitellä meille Arvo Kokkosen toimintaa, jonka jälkeen perehdymme katkarapujen maailmaan.  Aihe tarkentuu alkuviikosta, mutta tuoreuslupaus maistettavilla jo on!

***************************************

Koska kokoonnumme vierailulla, laittakaa ilmoittautumisia tulemaan sähköpostiosoitteeseeni anu.hopia(ja sitten se kissanhäntä)google.com.  Joudumme rajoittamaan osallistujamäärän 20en, mutta eiköhän kaikki halukkaat pääse mukaan.  Tervetuloa!

 

 

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?