Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
Maaliskuun MG klubi Arvo Kokkosella
Viikon päästä maanantaina kokoonnumme MG klubiin Arvo Kokkoselle Vantaalle osoitteeseen Kuussillantie 16. Siellä Jari Kokkonen on luvannut esitellä meille Arvo Kokkosen toimintaa, jonka jälkeen perehdymme katkarapujen maailmaan. Aihe tarkentuu alkuviikosta, mutta tuoreuslupaus maistettavilla jo on!
***************************************
Koska kokoonnumme vierailulla, laittakaa ilmoittautumisia tulemaan sähköpostiosoitteeseeni anu.hopia(ja sitten se kissanhäntä)google.com. Joudumme rajoittamaan osallistujamäärän 20en, mutta eiköhän kaikki halukkaat pääse mukaan. Tervetuloa!