Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

RUOKAVERSTAS SEINÄJOELLA

Ruokaverstas Seinäjoella -projekti jatkuu parhaillaan Etelä-Pohjanmaan liiton rahoittamana 5/2015-5/2017.  Se on nyt saanut oman blogisivunsa osoitteessa http://ruokaverstas.blogspot.fi/.  Sinne vain tutustumaan!

Kaikkien syksyn 2014 kolmen Ruokaverstaan materiaalit ovat nyt valmiina täällä blogissa. Toivotamme kaikille osallistuneille hyvää loppuvuotta ja kiitos kun tulitte mukaan!

Seinäjoella toteuttiin syksyn 2014 aikana kolmen ruokaverstaan sarja yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun, Ruralia Instituutin ja Turun yliopiston kanssa.  Ruokaverstaissa oli kussakin yrityskumppani, joista ensimmäinen oli Etelä-Pohjanmaan keittiömestarit, toinen Pirjon Pakari Oy ja kolmas Finnamyl Oy.  Ruokaverstaiden sisällöt ovat nyt luettavissa näillä sivuilla.  Mukana oli osallistujia Seinäjoelta ja lähialueilta (ruokaharrastajia, opiskelijoita, ammattilaisia…).

I Ruokaverstas 16.09.2014: Kastikkeet makunystyröillä

II Ruokaverstas 01.10.2014: Gluteeniton hapanleipä

III Ruokaverstas 05.11.2014: Tärkkelyksen kemiaa

Lisätietoja: Laila Matikainen (etunimi.sukunimi(ät)seamk.fi).

 

 

 

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?