Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
KÄSINKIRJOITETTUA RUOKAA
Kaikki on nykyään niin 3D-printteriä, niin 3D-printteriä, että meidänkin täytyy ottaa asia puheeksi MG-klubissa. Valitettavasti meillä ei kuitenkaan vielä ole 3D-printteriä, joten joudumme kirjoittamaan ruokaamme käsin. Tai käsinkirjoittamaan ruokamme, miten se nyt sanotaankaan.
Joka tapauksessa kevään viimeinen MG-klubi keskittyy 3D-printtauksen maailmaan. Käymme hiukan läpi 3D-printtauksen teoriaa, ja sen jälkeen siirrymme Stadin ammattiopiston uuteen laboratorioon, jossa klubilaiset saavat kokeilla – jos ei nyt ihan koneellista 3D-printtausta, niin ainakin sitä – ,miten 3D-printtaus periaatteessa toimii. Käsinkirjoitusta siis.
*******************************************************************************
Kevään 2018 viimeinen luonnontieteellis-gastronominen ruokaklubi kokoontuu Stadi ammattiopistolla osoitteessa Prinsessankatu 2 Helsingin Roihuvuoressa maanantaina 21.5.2018 klo 17-19. Tervetuloa taas kaikki aiheesta kiinnostuneet!