Skip to content
  • Etusivu
  • ANU
  • Blogi
  • Kirjat
  • TG eli TIETEELLIS-GASTRONOMINEN RUOKAKLUBI HELSINGISSÄ, TURUSSA JA SEINÄJOELLA
  • RUOKAVERSTAS SEINÄJOELLA
    • Gluteeniton hapanleipä: Onko raskittaminen kaiken sen vaivan väärtti?
      • Raskikokeilut ja leipäresepti
    • Kastikkeet makunystyröillä
    • Tärkkelyksen kemiaa
      • Tärkkelyksen kemiaa: Mitä resistentti tärkkelys on, ja tuleeko siitä kiisseliä
      • Tärkkelyksen kemiaa: Resistentti tärkkelys terveystuotteena
  • WILJAM PYY TARINOI

LÄHIKUVIA 023

Anu Hopia2023-11-09T15:14:17+03:0026.4.2019|0 Kommenttia

Jaa kirjoitus:

FacebookXLinkedInWhatsAppPinterestSähköposti

Jätä kommentti Peruuta vastaus

ETSI SIVUSTOLTA

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

  • Kohti jäätelökesää
  • NUO HERKULLISET HAPANMAITOTUOTTEET

LINKIT

  • 29.2.2009 MG Forumin aineisto
  • Cookingissues – French Culinary Institute/NY:n porukan ylläpitämä blogi
  • Fooducation.org – Erik Fooladi – MG ja koululaisten tiedekasvatus
  • Harold McGeen blogi “Curious Cook”
  • Hervé This – verkkosivu
  • Khymos.org – Norjalainen molekyyligastronomin blogi
  • Kitchen Story FB sivu
  • KUMURU – Kulttuurin, musiikin ja ruoan yhteinen kattaus
  • McGee, Harold 2004. Workshop on molecular gastronomy
  • MG -Kandityö – Tiina-Leena Rantanen 2009
  • MG -Opinnäytetyö Turun Amk:un molekyyligastronomiasta 2009
  • MG artikkeli Food Technology -lehdessä Helmikuu 2010
  • MG-Opinnäytetyö 2009, Riikka Ahvenniemi
  • Molecular Gastronomy -artikkeli Chemical Reviews -sarjassa 2010
  • Molekyyligastronomia Wikipediassa
  • Pierre Gagnaire ja Herve This – Yhteistyöfoorumi
  • Stimulus Consulting
  • Toinen Hervé Thisin blogi – englanniksi käännettynä

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?

KATEGORIAT

  • Juomat
  • Kaikki muut
  • Kananmuna
  • Kasvikunnan tuotteet
  • Keittäminen
  • Kotikokkausta tieteellisesti
  • Leipominen
  • Lihat ja kalat
  • Määritelmiä ja teoriaa molekyyligastronomiasta
  • Maitotuotteet
  • Marjat ja hedelmät
  • Mausteet, suola ja etikka
  • MG-klubi eli Kuukauden Kolmas Maanantai
  • Molekyyligastronomia maailmalla
  • Molekyyligastronomia meillä
  • Mukavia ravintola- ja muita elämyksiä
  • Myyttien testausta
  • Paistaminen ja muut perinteiset kypsennysmenetelmät
  • Puolesta ja vastaan
  • Rasvat ja öljyt
  • Reseptit
  • säilöminen
  • Sitä sun tätä ruoan ympäriltä
  • Sokerit ja hunaja
  • Tiedekokkauskurssit
  • Tieteellis-gastronominen TG-klubi
  • Uudet teknologiat
  • Viljat

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

  • Kohti jäätelökesää
  • NUO HERKULLISET HAPANMAITOTUOTTEET
  • Viili, jogurtti vai rahka?
  • ONNELLISTEN OLIIVILEHDOSSA
  • Franciscus Assisilaisen jalanjäljillä
  • SIPULI – SAATANASTAKO ON VAIKO PYHÄN HENGEN LÄHETTI?
  • Vuoden 2025 TG-klubit alkavat kevyesti itkeskellen
  • Tieteellisgastronomiset ruokaklubit jatkuvat myös Helsingissä
  • VIINAN MONET MAUT
  • ALKOHOLITTOMUUDESTA, …
  • OMA MAA MANSIKKA, MUU MAA MUSTIKKA, TG-KLUBI PUOLUKKA
  • Marjojen marraskuu
  • PERINNERUOKIA JA RUOKAPERINTEITÄ
  • Perinneruoatko menneen talven lumia?
  • SYKSYN UMAMISET TOMAATIT OVAT MARJOJA
  • Syksy saapuu, illat pimenevät, tomaatit punastuvat
  • MAHTUVATKO HERKULLISUUS JA KESTÄVYYS SAMALLE LAUTASELLE?
  • MAUSTAMISEN HISTORIASTA HAISTAMISEN VAIKEUTEEN
  • TUOKSUVA TOUKOKUU
  • Ruokaväärennöksiä ja ruokaväärennösten väärennöksiä

LINKIT

  • 29.2.2009 MG Forumin aineisto
  • Cookingissues – French Culinary Institute/NY:n porukan ylläpitämä blogi
  • Fooducation.org – Erik Fooladi – MG ja koululaisten tiedekasvatus
  • Harold McGeen blogi “Curious Cook”
  • Hervé This – verkkosivu
  • Khymos.org – Norjalainen molekyyligastronomin blogi
  • Kitchen Story FB sivu
  • KUMURU – Kulttuurin, musiikin ja ruoan yhteinen kattaus
  • McGee, Harold 2004. Workshop on molecular gastronomy
  • MG -Kandityö – Tiina-Leena Rantanen 2009
  • MG -Opinnäytetyö Turun Amk:un molekyyligastronomiasta 2009
  • MG artikkeli Food Technology -lehdessä Helmikuu 2010
  • MG-Opinnäytetyö 2009, Riikka Ahvenniemi
  • Molecular Gastronomy -artikkeli Chemical Reviews -sarjassa 2010
  • Molekyyligastronomia Wikipediassa
  • Pierre Gagnaire ja Herve This – Yhteistyöfoorumi
  • Stimulus Consulting
  • Toinen Hervé Thisin blogi – englanniksi käännettynä

KATEGORIAT

  • Juomat
  • Kaikki muut
  • Kananmuna
  • Kasvikunnan tuotteet
  • Keittäminen
  • Kotikokkausta tieteellisesti
  • Leipominen
  • Lihat ja kalat
  • Määritelmiä ja teoriaa molekyyligastronomiasta
  • Maitotuotteet
  • Marjat ja hedelmät
  • Mausteet, suola ja etikka
  • MG-klubi eli Kuukauden Kolmas Maanantai
  • Molekyyligastronomia maailmalla
  • Molekyyligastronomia meillä
  • Mukavia ravintola- ja muita elämyksiä
  • Myyttien testausta
  • Paistaminen ja muut perinteiset kypsennysmenetelmät
  • Puolesta ja vastaan
  • Rasvat ja öljyt
  • Reseptit
  • säilöminen
  • Sitä sun tätä ruoan ympäriltä
  • Sokerit ja hunaja
  • Tiedekokkauskurssit
  • Tieteellis-gastronominen TG-klubi
  • Uudet teknologiat
  • Viljat

ETSI SIVUSTOLTA

© Molekyyligastronomia
Page load link
Go to Top