Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
Perinneruoatko menneen talven lumia?
Olette jo ehkä huomanneet, että Hotelli- ja ravintolamuseon uusi näyttely kysyy uudessa näyttelyssään, Ovatko ruokaperinteet nam, yök vai häh?
Sitä samaa kysymme lokakuun tieteellisgastronomisessa ruokaklubissamme keskiviikkona 2.10.2024 klo 16.45-18.45. Kuulemme amanuenssi Laika Nevalaisen pohdintaa ruokaperinteistä ja keskustelemme perinneruokien olemuksesta muuttuvassa maailmassa. Valikoitujen makupalojen inspiroimina, tietty.
Klubi kokoontuu perinteisesti kolmella paikkakunnalla eli Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella, joihin kaikkiin löytyy tarkka paikka ja ilmoittautumislinkki täältä. Mikäli tilaisuus on jo täysi ja haluat tulla mukaan, kannattaa kysellä peruutuspaikkoja vaikka vielä samana päivänä. Tervetuloa!