UUDELLEENLÄMMITETYN PIZZAN TAPAUS

Jatkan korona-ajan ankeuden valittamista.  Tämä aika kerta kaikkiaan suck!  Työnantaja on pitänyt jo vuoden voimassa vahvaa etätyösuositusta, ja kiltistihän sitä on noudatettu.  Päivät ovat täyttyneet tasapaksuna valuvasta Teams- tai Zoom-palavereiden virrasta, joiden hallinta on välillä ollut vähän niin ja näin. Palavereissa keskustelen yleensä 5-15 ympyrän kanssa.  He ovat esimerkiksi PS, MT, JTT, SJ, Ai –

ÄLKÄÄ USKOKO GURU-UKKOJA!

Huhtikuun MG klubi meni flipaten ja flapaten Tähän johtopäätökseen ainakin me päädyimme, kun kävimme huhtikuun MG klubissa testaamaan Modernist Cuisinen ja monen muun alan gurun pihvinpaistoväittämää. Sitä, että parempi pihvi tulee, kun sitä kääntelee kuumalla pannulla 15-30 sekunnin välein sen sijaan, että antaa vain paistua ensin yhdeltä puoleltaan paahtuneeksi ja sitten kääntää kuumalle

FLIIIP — FLAAAP VAI FLIP-FLAP-FLIP-FLAP-FLIP-FLAP…?

Montako kertaa pitää pihvi kääntämän? Tätä juttua on testattu jo monta kertaa maailmalla, mutta kyllä se vielä kertatestauksen kestää!  Varsinkin, kun yksimielisyyttä ei ole saavutettu ja lisäksi teoriapuolessa riittää mukavasti pohdittavaa niin kemian kuin termodynamiikankin kannalta.  Siispä tämä saa olla teemana myös huhtikuun MG klubissa: Onko parempi antaa pihvi paistua ensin kunnolla yhdeltä

Go to Top