Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Toukokuun MG klubi-ilta – pienpanimo-oluet ja Bryggeri

Published On: 26.4.20190 CommentsCategories: Juomat

Alkuvuodesta lupailimme varovasti, että kevään viimeinen klubi-ilta olisi jossakin pääkaupunkiseudun panimossa ja niin se onkin.

Toukokuun klubi-ilta 13.5.2019 klo 17-19 kokoontuu Bryggeri Panimon tiloissa Helsingissä osoitteessa Sofiankatu 2. Tutustumme siellä panimoon ja heidän tapaansa panna olutta. Lisäksi saamme arvioitavaksi 5 erilaista olutta, joista toteutamme lisäksi MG-klubin oman ”sanapilvi”-arvioinnin.

Bryggeri-kierros kustantaa 22€/nuppi, jonka jokainen osallistuja maksaa suoraan Bryggerille. LAITTAKAA SITOVAT ILMOITTAUTUMISET MINULLE SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEENI (etunimi.sukunimi(at)gmail.com ja etunimen paikalle anu ja sukunimen hopia). Klubi-iltaan mahtuu vielä, joten laittakaa ilmoittautumisia tulemaan.

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?