Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Kevään viimeinen MG klubi 19.5.2014 Unileverillä

Published On: 12.5.20141 CommentCategories: Yleinen

 

Sensibus-festivaalissa 12.-15.3.2014 Seinäjoella maisteltiin viinejä musiikin tahtiin ja niin tehdään kevään viimeisessä MG klubissakin 19.5.2014 Helsingissä Unileverin tiloissa.

MG klubi lähtee kesätauolle kepeästi aisti-ilottelun merkeissä.  19.5.2014 klo 17 sekoitamme aisteja keskenään.  Jotta maistajien mielet eivät kontaminoidu,  en kuitenkaan vielä kerro teorioista tämän enempää.  Sen verran vain paljastan, että minä leivon piirakan, johon Tatu tuo lusikat.  Lisäksi Tatu lupasi tuoda paikalle kaksi pulloa viiniä ja minä hoidan siihen musiikin.  Ensin maistellaan ja teoretisoidaan sitten myöhemmin.

Tämä kaikki on keväisen Sensibus-festivaalimme jälkimaininkeja ja hiukan maistiaisia kesäkuussa julkaistavaan Moniaistiseen keittokirjaan.

****************************************************************

Toukokuun 2014 MG klubi kokoontuu maanantaina 19.5.2014 alk klo 17 Unilever Food Solutions’n tiloissa osoitteessa Roineentie 10.  Isäntänä meillä on Sami Rekola, jolle jo etukäteen SUURKIITOS!  Nyt vain ilmoittautukaa mukaan maisteluihin ja kuuntelemaan teoretisointia aistien välisestä vuorovaikutuksesta.  Tästä on hyvä lähteä kohti kesää!  20 ensimmäistä mahtuu mukaan.

Jaa kirjoitus:

One Comment

  1. Tarja Suksi 19.5.2014 at 07:27 - Reply

    Hei

    Ilmoittautuisin MG klubin tilaisuutteen 19.5.2014 alk klo 17 Unilever Food Solutions’n tiloissa osoitteessa Roineentie 10,
    mutta taidan olla jo pahasti myöhässä.

    terv Tarja Suksi

Leave A Comment Peruuta vastaus

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?