Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Franciscus Assisilaisen jalanjäljillä

… sinne suuntaamme maaliskuun tieteellisgastronomisessa ruokaklubissamme keskiviikkona 5.3.2025 klo 17-19 jälleen perinteisesti kolmella paikkakunnalla Helsingissä, Turussa ja Seinäjoella.

Teemana meillä on luvatusti kasviöljyt, ja otsikosta ja tästä linkistä voi päätellä, mitä konkreettisesti käsitellään.  Vierailevana luennoitsijana meillä on tutkija Heli Kuusipalo Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.  Heli ei tällä kertaa kuitenkaan puhu ravitsemuksesta, vaan elämästään Pohjois-Italiassa.

Tapaamispaikkoina jälleen ovat:

    • Helsingissä Agronomiliiton Agronomitalossa osoitteessa Pohjoinen Makasiinikatu 6, 5. krs. 
    • Turussa Turun yliopiston Medisiina D-rakennuksessa sijaitsevassa Aistikattila-moniaistilaboratoriossa osoitteessa Kiinanmyllynkatu 10.  
    • Seinäjoella Frami-kampuksella Timo-luokassa osoitteessa Frami C, 2.krs. Kampusranta 9.  

Jokaiselle paikkakunnalle mahtuu 20 osallistujaa, ja ilmoittautuminen taas perinteisesti:

  • Helsinkiin ja Turkuun löytyvät täältä: https://www.flavoria.fi/ruokaklubi/
  • Seinäjoelle löytyvät täältä: https://epky.fi/kesayliopisto/kurssi/2835/tieteellis-gastronominen-ruokaklubi/  (linkit kohdassa ”Opintojen rakenne”)

Tervetuloa taas kiinnostavaan iltaan!

 

 

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?