Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

OLUESSA

Published On: 9.11.20232 Comments on OLUESSACategories: Juomat

Marraskuun Tieteellisgastronomisen ruokaklubin teemana keskiviikkona 15.11.2023 klo 17-19 on olut.  En käy avaamaan teemaa tämän tarkemmin, sillä sisällöstä tulee vastaamaan kansallinen olutgurumme Aniko Lehtinen.  Valmistaudun itse kuulemaan, oppimaan ja arvioimaan Anikon meille toimittamia olutnäytteitä, jonka yhteydessä sitten opimme lisää.  Tuleva blogipostaus noin viikon kuluttua tilaisuudesta kertoo sitten enemmän.

Tilaisuus toteutetaan perinteisesti kolmella paikkakunnalla – Turussa, Helsingissä ja Seinäjoella – joihin jokaiseen löytyy ilmoittautumislinkki täältä.  

Näytteet, joita tällä kertaa arvioidaan, ovat alkoholipitoisia, joten ne, jotka eivät halua alkoholipitoisia juomia nauttia, voivat osallistua arviointiin joko ilman maistamista (eli arvioimalla ulkonäköä ja hajua) tai vaihtoehtoisesti sylkäisemällä näytteen pois ennen nielaisua.

Tervetuloa siis kaikki oluesta ja siihen liittyvästä tiedosta kiinnostuneet!

Jaa kirjoitus:

2 Comments

  1. Maarit Kukkavaara 15.11.2023 at 08:42 - Reply

    Hei
    Vapautan paikkani Helsingin olut-iltaan. 15.11. Eli joku onnekas pääse mukaan.

    • Anu Hopia 22.11.2023 at 14:58 - Reply

      Hei, Kiitos. Laittakaa kuitenkin jatkossa nämä ilmoitukset samaan osoitteeseen, jossa olette ilmoittautuneet, sillä nämä viestit jäävät helposti huomaamatta.

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?