Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
Kevään viimeinen MG klubi 19.5.2014 Unileverillä
MG klubi lähtee kesätauolle kepeästi aisti-ilottelun merkeissä. 19.5.2014 klo 17 sekoitamme aisteja keskenään. Jotta maistajien mielet eivät kontaminoidu, en kuitenkaan vielä kerro teorioista tämän enempää. Sen verran vain paljastan, että minä leivon piirakan, johon Tatu tuo lusikat. Lisäksi Tatu lupasi tuoda paikalle kaksi pulloa viiniä ja minä hoidan siihen musiikin. Ensin maistellaan ja teoretisoidaan sitten myöhemmin.
Tämä kaikki on keväisen Sensibus-festivaalimme jälkimaininkeja ja hiukan maistiaisia kesäkuussa julkaistavaan Moniaistiseen keittokirjaan.
****************************************************************
Toukokuun 2014 MG klubi kokoontuu maanantaina 19.5.2014 alk klo 17 Unilever Food Solutions’n tiloissa osoitteessa Roineentie 10. Isäntänä meillä on Sami Rekola, jolle jo etukäteen SUURKIITOS! Nyt vain ilmoittautukaa mukaan maisteluihin ja kuuntelemaan teoretisointia aistien välisestä vuorovaikutuksesta. Tästä on hyvä lähteä kohti kesää! 20 ensimmäistä mahtuu mukaan.
Hei
Ilmoittautuisin MG klubin tilaisuutteen 19.5.2014 alk klo 17 Unilever Food Solutions’n tiloissa osoitteessa Roineentie 10,
mutta taidan olla jo pahasti myöhässä.
terv Tarja Suksi