Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
KEVÄÄN 2014 MG KLUBIT
Kevän ensimmäinen MG klubi pidetään maanantaina 20.1.2014 klo 17-. Se pidetään vielä Roihuvuoressa Prinsessantie 2:ssa. Aihe on vielä keskustelematta Tatun kanssa, mutta, jos minä saan päättää, teemaksi tulee perunamuusi. Haluaisin käydä läpi teorian tästä Heston Blumenthalin perunamuusista. Se olisi taas entsyymikemiaa.
Tammikuun jälkeen vierailemme kevään aikana eri paikoissa:
- Helmikuussa Alkossa
- Maaliskuun paikasta vielä keskustellaan
- Huhtikuussa Sanoma Magazines:lla
- Toukokuussa Unilever Food Solutions’n
Teemat suunnitellaan aina vierailupaikan kanssa yhdessä. Siitä lisää myöhemmin.
Todella kiinnostava kevät tulossa.