TATUN KIMCHI EI AINA ONNISTU

3 huhti
…tai en tiedä, olisinko saanut tuota paljastaa.  Sanoin sen nyt kuitenkin julki, sillä MG-klubi ammentaa yleensä parhaat tuotoksensa epäonnistumisista.  Maaliskuun MG klubissa on siten odotettavissa onnistumisia! Kimchi – tuo eteläkorealainen hapatettu tulinen herkku – kuuluu maailman tuhansiin, ellei miljooniin maitohappokäymisellä ... Read more »

JOULUKUUN MG KLUBISSA JUOTIIN LIENTÄ

20 joulu
…eli tilaisuus oli jouluisempi, kuin hitaampi hoksasikaan! Olemme toteuttaneet koko syksyn MG klubeja tandemina siten, että samaa teemaa on käsitelty Suomessa ja Norjassa, jossa viime vuoden vieraamme Erik Fooladi vetää klubi-iltoja norjalaisittain.   Tällä kertaa testasimme molemmat, voiko suolaisuuden aistimukseen ... Read more »

SUOLAINEN JA SAKEE ON KÖYHÄN MAKEE

23 maalis
Näin sanoo vanha suomalainen sananlasku.  Ja – uskomatonta, mutta totta – suola todellakin lisää ruoan sakeutta ja makeutta!  Tämän totesimme maaliskuun MG klubissa maanantaina 17.3.2014 Heurekassa.  Kiitos Paula Havasteelle, kun pääsimme Heurekan karkkipajaan keskustelemaan suolasta! Olin lukenut monestakin teoriaopuksesta, kuinka ... Read more »