5D Cookbook – nauti kaikilla aisteilla!

13 elo

Tänään 13.8.2014 julkaistiin KUMURU-tutkimusprojektimme loppuraporttina Moniaistinen keittokirja eli 5D Cookbook.  Kirjan syntyprosessi oli mielettömän hieno lähes kolmivuotinen rupeama, jossa eri alojen ruoka-asiantuntijat, tutkijat ja taiteilijat tekivät yhteistyötä erilaisissa seminaareissa, työpajoissa ja tapahtumissa. Laskin lopuksi, että yhteistyöhön osallistui tutkijoita, taiteilijoita, tutkijataiteilijoita ja muita ruokaihmisiä Suomesta, Argentiinasta, Ruotsista, Norjasta  ja Iso-Britanniasta.  Hieno kokemus, josta toivottavasti nauttivat muutkin!

7 thoughts on “5D Cookbook – nauti kaikilla aisteilla!

 1. Hei! Kiitos mielenkiintoisesta kirjasta! Onko tätä mahdollista saada myös pdf:nä jostain?

  • Moi,
   Ei ainakaan tällä hetkellä. Vähän ollaan mietitty, mutta rahasta on vähän pulaa.

 2. hei,
  voiko tätä kirjaa ostaa jostain?
  en saa sitä suurennentuksi koneellani, teksti on liian pientä, jotta voisin lukea.
  Jostain syystä ipadile se ei lataudu. ehkä minullaon vanha versio.
  Asia kiinnostaa todella paljon.
  t Ritva Kauppinen

  • Moi, Onpas harmi! Kyllä sen ipadille pitäisi latautua. Laitan viestiä Turun ylipiston porukalle, että josko osaisivat auttaa.

   • Hei.
    Ei tosiaan lataudu iPadille vieläkään. Tulee herja: ”This content is meant to be browsed in portrait mode”. Tietokoneella aukeaa, mutta tulostaa ei voi, koska kaikki sivut tulevat saman sivun vasempaan laitaan. Aihe kiinnostaisi kovasti.

    • Moi, Näen tänään Turun yliopiston tiedotuksen edustajia ja kyselen heiltä neuvoa. Ymmärtääkseni tämä onkin sellainen versio, jota ei voi tulostaa. Mulla on mietteissä yrittää hakea josentakin rahoitusta, että saisimme tehtyä siitä myös tulostetun version, mutta se ei tule ihan tähän hätään. Mulla on itsellänikin useimmiten vain tietokone käytössä. Siinä ruutu on aika pieni, mutta lukulaseilla olen saanut sen näkymään luettavassa muodossa. Mutta olet oikeassa, vaikka eletäänkin sähköisessä maailmassa, mikään ei voita printtiä! Teen asialle jotakin, mutta se tulee vähän viiveellä. Sori!!

     • Oletko kokeillut kääntää tablettia pystyasentoon? Se on kuulemma (Turun yliopistin saaman palautteen mukaan) auttanut ainakin joissakin tapauksissa. Tuo sinun iPadisi herja kuulostaa vähän siltä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *