Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Joulukuun klubi-ilta UFS:lla

IMG_0710Eilinen klubi-ilta vierähti mukavasti graavilohen merkeissä.  Siitä lisää ensi sunnuntain postauksessa, mutta tässä jo ennakkoilmoitus joulukuun klubi-illasta:  Se pidetään ma 14.12.2015 klo 17-19 Unilever Food Solutions’n tiloissa Helsingin Vallilassa osoitteessa Roineentie 10.  Aiheena jotakin jouluista.  Mietittiin kinkun paistoa (pitäisikö vielä kerran testata se ”liha suoraan jääkaapista uuniin” vai jaksaako enää?), lipeäkalaa (mikähän tässä olisi hyvä kysymys, kun lipeäkalaosaaminen on tainnut supistua aika pieneen?) ja hirvensarvensuolan käyttäminen nostatusaineena pipareissa (mutta käyttääkö kukaan enää hirvensarvensuolaa?), muttei vielä keksitty mitään varmaa. Ideoita ja ehdotuksia otetaan vastaan.

Nyt, kun taas mennään kylään, laittakaa ennakkoilmoittautumiset tulemaan perinteisesti osoitteeseen minun etunimi piste minun sukunimi ät gmail piste com.

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?