Molekyyligastronomia
Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.
Toukokuun MG klubi-ilta – pienpanimo-oluet ja Bryggeri
Alkuvuodesta lupailimme varovasti, että kevään viimeinen klubi-ilta olisi jossakin pääkaupunkiseudun panimossa ja niin se onkin.
Toukokuun klubi-ilta 13.5.2019 klo 17-19 kokoontuu Bryggeri Panimon tiloissa Helsingissä osoitteessa Sofiankatu 2. Tutustumme siellä panimoon ja heidän tapaansa panna olutta. Lisäksi saamme arvioitavaksi 5 erilaista olutta, joista toteutamme lisäksi MG-klubin oman ”sanapilvi”-arvioinnin.
Bryggeri-kierros kustantaa 22€/nuppi, jonka jokainen osallistuja maksaa suoraan Bryggerille. LAITTAKAA SITOVAT ILMOITTAUTUMISET MINULLE SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEENI (etunimi.sukunimi(at)gmail.com ja etunimen paikalle anu ja sukunimen hopia). Klubi-iltaan mahtuu vielä, joten laittakaa ilmoittautumisia tulemaan.