Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

SYKSYN 2012 MG KLUBIT ALKAVAT TEURASTAMOLLA

Published On: 2.9.20120 Comments on SYKSYN 2012 MG KLUBIT ALKAVAT TEURASTAMOLLACategories: Yleinen

Syksyn MG klubit jatkavat perinteiseen aikaan aina kuukauden 3. maanantai klo 17-noin 19.  Paikka muuttuu siten, että tapaamiset järjestetään syksyn ajan Teurastamolla.  Laitan tarkempaa tietoa sivuille pikapuoliin.

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?