Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

LOKAKUUN MG KLUBI PERUUNTUU

Published On: 10.10.20162 CommentsCategories: Yleinen

Olen pahoillani näin viime hetken peruuttamisesta, mutta yllättävien tapahtumien vuoksi joudumme perumaan tämän iltaisen MG klubin.  Maillard-reaktio odottakoon marraskuulle.  Olen tosi pahoillani!!

Jaa kirjoitus:

2 Comments

  1. Essi 10.10.2016 at 16:59 - Reply

    Toivottavasti ei ole kovin vakava syy. Kyllä tässä jaksetaan hyvää odottaa, marraskuuhun siis!

    • Anu Hopia 10.10.2016 at 22:37 - Reply

      Jep, marraskuussa tavataan & toteutetaan vielä parempi klubi-ilta!

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?