PÄÄSIÄISENÄ KOTOILLAAN JA TEHDÄÄN KOTIJUUSTOA

7 huhti
Tässä juustoutuu ternimaito renniinientsyymin avulla. Pääsiäiseksi teen munajuustoa, joka juustoutuu piimän ja lämmön avulla. Sen kemiasta ajattelin kirjoittaa pääsiäisen jälkeen.

Koska MG-klubi-illat näyttävät nyt peruuntuvan kevään osalta, laitanpa tänne omia jorinoitani. Kirjoitin tuossa Palmusunnuntaina kolumnin kotijuustosta, ja päätin samalla tehdä sellaisen myös meille pääsiäispöytään. Tuonne kolumniin on koottu ihan lyhyesti myös erilaisten kotijuustojen kemiaa, mutta laitan sitä vähän tarkemmin tänne blogiin samalla, kun raportoin, miten onnistuin. Kertokaa tekin omista juustokokeiluistanne! Hyvää pääsiäistä, pysykää terveenä!

Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *