Molekyyligastronomia

Blogin pitäjä Anu Hopia on elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Turun yliopistossa. Kirjoittanut ja luennoinut kokkauksen kemiasta 1990-luvun puolesta välistä.

Toukokuun ”Kolmas Torstai” on neljäs torstai

Toukokuun MG tapaaminen Roihuvuoressa (Prinsessatie 1) järjestetään poikkeuksellisesti kuukauden neljäntenä torstaina, koska kolmas torstai on helatorstai ja pyhä, jolloin koulu on kiinni. Tämä onkin kevään viimeinen MG tapaaminen, jotka jatkuvat sitten taas syksyllä.

Tapaamisen tiedot ovat:

Aika: Torstai 28.5.2009 klo 17-19

Paikka: Helsingin palvelualojen oppilaitos (Helpa), Prinsessatie 1, Helsinki (Roihuvuori)

Teema: Miten jääkiteiden koko vaikuttaa jäätelön kokonaismakuun (maku, tuoksu, rakenne, …).  Tämä valittiin kesäteemaksi, ja lisäksi se on hyvä (teko)syy leikkiä nestetypellä ja hiilihappojäällä:-)

Tilaisuus on avoin kaikille ruoasta kiinnostuneille.  Minä tuon mukanani nestetypen ja hiilihappojään ja Roihiksen opettajat ja oppilaat ovat jälleen lupautuneet mukaan toteutukseen.  En uskalla luvata videostriimausta, mutta se järjestetään, mikäli Otto tai joku muu asiaa osaava ehtii paikalle.

Jaa kirjoitus:

Leave A Comment

KEMIAA KEITTIÖSSÄ

Molekyyligastronomia-blogin lukijoille erikoishintaan 25 e+pk! Tilaa osoitteesta info@stimulusconsulting.fi Miksi munakas epäonnistuu? Entä mikä saa suklaavaahdon pysymään kasassa? Miksi tietyn ruuan kohdalla kannattaa kutsua perhe pöytään heti, mutta toinen ruoka saa hetken vetäytyä ennen kuin sille kannattaa näyttää veistä?